Név:

Típus:
Megye:
Keresőszó:
Város:

Sepia Robogó és Alkatrész Üzlet - Kiskunfélegyháza (Bács-Kiskun megye)
Weboldal:
Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Alpári út 64
Telefon: 06 70 457-9146, 06 70 340-5078
Fax:
GPS:
Új és Használt robogók értékesítése, alkatrészek kiegészítők, bukósisakok, ruházatok, értékesítése valamint szerviz.

Üzletünk 2005 tavaszán nyílt meg, mint Kiskunfélegyháza első hivatalos motor kereskedése és alkatrész forgalmazója. Vállalkozásunk az évek alatt a régió legnagyobb kínálatával és legjelentősebb vásárlói körével rendelkező üzletévé nőtte ki magát. Üzletünk az összes ismert olasz, japán és kínai robogóhoz kínál alkatrész utánpótlást legyen szó új, esetleg bontott alkatrészekről. "A lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodákra pár napot várni kell..."

Használt robogó kínálatunk egyedi a piacon, minden használt robogónk komplett átvizsgálás és szervizelés után kerül forgalomba. A legjobb minőséget kínáljuk a régió legjobb árain!

Új motorjaink a magyar MotoWell márkát képviselik, melyek nem csak a hazai piacot de számos európai állam piacát is meghódította már. Garanciális és egyéb javításuk nálunk, helyben történik.

AKCIÓ minden új motorra! Választható ajándék bukósisak, ajándék doboz vagy riasztó 30.000 Ft értékben minden új robogóhoz a készlet erejéig!

Van régóta kiszemelt robogó típusa, de eddig nem találta legmegfelelőbbet? Keressen fel bennünket, és az adott robogót beszerezzük és az Ön ízlése szerint szereljük fel és építjük meg! Ne habozzon: "Álmai motorját, mi valósággá építjük..."

Keresőszavak

robogók értékesítés, motowell, használt robogók, márkakereskedés, márkaszerviz, szerviz,robogó, alkatrészek, motoros ruhák, bukósisak, kiskunfélegyháza, sepia

Ugrás az oldal tetejére