Megyei Tudakozó Portál

Részletes adatok

Gepard Car Kft - Autómentő bérlés , Teherautó bérlés , Utánfutó bérlés - Tatabánya (Komárom-Esztergom vármegye)
GEPARD CAR KFT.

A Gepard Car Kft. 2015-től kölcsönözhető, bérelhető haszongépjárművekkel (autómentő bérlés, teherautó bérlés, tréler vagy utánfutó bérlés, hűtőkocsi bérlés, kisbusz bérlés) támogatja meglévő és leendő ügyfeleit! Magánszemélyek és cégek egyaránt igénybe vehetik szolgáltatásainkat! A hét minden napján állunk ügyfeleink rendelkezésére, hisz mottónk: rugalmasság, pontosság, maximális Ügyféltámogatás!

BÉRELHETŐ GÉPJÁRMŰVEK:
Autómentő bérlés
Teherautó bérlés
Kisbusz bérlés
Hűtőkocsi bérlés
Tréler bérlés
Utánfutó bérlés
Tanuló vezető autó bérlés

AUTÓSZÁLLÍTÁS:
Cégünk mind belföldön, mind pedig külföldön (egész Európa területén) vállal autószállítást profi csapattal, modern és megbízható gépekkel.
Árainkat és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az ügyfeleink számára a legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani autószállítás kapcsán. A gépeinket, járműveinket, felszerelésünket folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük.

A kollegáink naprakész információkkal rendelkeznek pl. a különböző országok útdíjaival és szabályaival kapcsolatban, illetve rendszeresen képezzük őket, hiszen a sok tonnányi rakomány biztonságos elszállításához biztos tudásra és kezekre van szükség.

Cégünk széleskörű portfóliójának egy részét a használtautó értékesítés képezi.

Elkötelezettségünk
Egyértelműen megmutatkozik rugalmasságunkban, pontosságunkban és a kommunikációnkban. Hiszünk abban, hogy kedves Ügyfeleink minden problémája, kérése megoldható és ennek eleget is teszünk nap mint nap. Továbbá, hiszünk abban is, hogy a mennyiség soha nem mehet a minőség kárára. Minőségünkből nem engedünk, mivel ügyfeleink csak akkor vehetik át teljes nyugodtsággal bérautójukat, ha úgy érzik minden inputot megkaptak a részünkről és az összes terhet levettük a vállukról.

Most, hogy felvázoltuk cégünk filozófiáját, hadd menjünk bele a részletekbe és fejtsük ki, mi különböztet minket konkurenciáinktól és miért is tartjuk magunkat egy jó autókölcsönzőnek, itt Tatabányán.

Bérlési feltételek
Magánszemély esetén:

Személyi igazolvány
Lakcímkártya
Minimum „B” kategóriás érvényes jogosítvány
Bérleti díj
Autóbérlés külföldre- külföldi kölcsönzés: síelés, nyaralás és utazás
Külföldre utazna autóval? Több országot érintve jutna el végső úticéljához? Esetleg egy körutat tervez? Legyen szó egy egynapos ausztriai kirándulásról, pár napos síelésről Ausztriában vagy esetleg egy egyhónapos nyaralásról Görögországban, mi minden esetben rendelkezésére tudunk állítani az Ön igényeinek legjobban megfelelő bérautót.

Mindig ellátjuk a legfontosabb tanácsokkal az adott országra/országokra vonatkozólag és fokozottan figyelünk az autó műszaki állapotára. Továbbá gondoskodunk minden szükséges dokumentumról, amely bérautójához szükséges külföldön.

Extra szolgáltatások
Autókölcsönzőkben a következő extra szolgáltatások várják:

0-24 Assistance szolgálat
Nyitvatartási időn túli ügyfélfogadás előre egyeztetés alapján
Személygépjármű kiszállítás

Béreljen Nálunk! +36 30 906 8014

Hiszünk abban, hogy a kedves Ügyfeleink minden problémája, kérése megoldható és ennek eleget is teszünk nap mint nap.