Megyei Tudakozó Portál

Részletes adatok

KRYZANTÉN TEMETKEZÉS - Kemecse (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye)
Cím: 4501 Kemecse, Móricz Zs. u. 76/a
Tisztelt Hozzátartozó!

Cégünk több évtizedes tapasztalattal igyekszik teljes körű, a felmerülő igényekhez maximálisan igazodó, szakértő segítséget nyújtani azokban a lélekszorító pillanatokban, amelyet szeretteink elvesztésekor, búcsúztatásakor élünk át.

Vállakozásunk ars poeticája, hogy bármely ember egyszeri individuum, akinek a földi lét végén jár az a fajta ünnepélyes végtisztesség, amely kifejezi megismételhetetlenségét.

Hisszük, hogy az elhunytat végső nyughelyére kísérő családtagok, barátok, ismerősök ebben a lelkileg kiszolgáltatott helyzetben szakszerű és biztos támogatást kell kapjanak a temetés megszervezéséhez, lebonyolításához.

Hiszünk abban, hogy a megtört szívű hozzátartozók méltó, személyre szabott búcsúztatás és temetés keretében szeretnének végső búcsút venni szerettüktől.

És hisszük, hogy teljes körű, diszkrét temetkezési szolgáltatásaink kellő lelki támaszt nyújtanak és enyhítik a gyászolók vállaira roskadó adminisztrációs terhek súlyát.

ÜGYINTÉZÉSHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK
Kórházi elhalálozás esetén szükség van az elhunyt személyigazolványára, lakcímkártyájára, születési anyakönyvi kivonatra, házassági vagy az elhunyt házastárs halotti anyakönyvi kivonatára.

Amennyiben a születési, házassági illetve a halotti anyakönyvi kivonatok nem állnak rendelkezésre, cégünk munkatársai ezen okmányok beszerzését vállalja.

SZOLGÁLTATÁSOK
Fontosnak tartjuk, hogy a kegyeleti szolgáltatás megrendelésétől a hantolásig magas színvonalon teljes körű ügyintézést, megértő kegyeleti tanácsadást, méltóságteljes temetési szertartásokat nyújtsunk a hozzánk forduló hozzátartozók számára.

ÜGYELET:

Telefonos elérhetőségeinken 0-24 órában, kegyeleti irodáinkban hétfőtől-péntekig 08:00-16:00, szombaton 08:00-12:00 óra között (vasárnap zárva), de szükség esetén bármikor személyes jelenléttel és széles szakmai tapasztalattal állunk a lakosság rendelkezésére.

Kegyeleti irodáink:

Tiszabercel, Fő u. 24.

Kemecse, Móricz Zs. u. 76/a

Ibrány, Lehel u. 67.

Nagyhalász, Arany J. u. 225/B

Ügyfeleinket meghitt, családias légkörben, színvonalasan berendezett irodánkban fogadjuk, méltó körülményeket biztosítva a zavartalan kegyeleti ügyintézéshez, hiszen egy temetkezéssel kapcsolatban felmerülő hivatali és temetkezési tennivalók bonyolult rendszerét nem mindenki ismeri. A legnehezebb időszakban nyújtunk segítséget a hivatalos ügyintézésben, hogy a különböző hatóságok felkeresésével ne terheljük a gyászoló családot.

TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

Irodáinkban lehetőség van a szertartások megszervezésére, okiratok és ÁNTSZ engedélyek beszerzésére, kegyeleti tanácsadásra, koporsós- vagy hamvasztásos temetés megszervezésére, exhumálás ügyintézésére, halotti anyakönyvezésre, gyászhirdetés feladására.

Igény szerint segítséget nyújtunk síremlékek készítésében és felújításában, valamint koszorúk, sírcsokrok, virágok megrendelésében az adott települések vállalkozóinak címével, elérhetőségeivel.

Vállaljuk egyházi illetve polgári búcsúztatások teljeskörű megszervezését.

Koporsós temetés:

Hagyományos, koporsós temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk a hozzánk forduló gyászoló hozzátartozók részére.

Koporsó választékunk úgy került kialakításra, hogy minden megbízónk tudjon választani a lehetőségek közül, elképzeléseinek megfelelően. Termékkínálatunkban megtalálhatóak az egyszerűbb, kedvező árfekvésű koporsók és az exkluzív kívánalmaknak is megfelelő szarkofágok széles választéka.

Kegyeleti irodánkban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az ügyintézésében. Ön csak befárad irodánkba, ismerteti igényeit a temetéssel kapcsolatosan, a megvalósításban pedig szakembereink sietnek az Ön segítségére.

Hamvasztásos temetés:

Az elhunyt hamvasztásának teljeskörű ügyintézésében, valamint hamvainak temetőben történő ravatalozásának és temetésének méltó megrendezésében is segítünk Önnek. Ezen szolgáltatásunk során lebonyolítjuk a krematóriumba történő szállítást, valamint a hamvak temetési helyre történő visszaszállítását.

Cégünk ezt a temetési formát is teljes körűen szervezi meg, maximális tekintettel az Ön kívánalmaira.

Kegyeleti irodánkban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az ügyintézésében. Ön csak befárad irodánkba, ismerteti igényeit a temetéssel kapcsolatosan, a megvalósításban pedig szakembereink sietnek az Ön segítségére.

Kellékek:

Vállalkozásunk mögött több éve az ország egyik legnagyobb kegyeleti termékeket forgalmazó beszállító cége áll, amely kapcsolat garanciát biztosít a koporsós-hamvasztásos temetések kellékeinek nagy választékára.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén a lehető legkedvezőbb áron nyújtsuk szolgáltatásainkat és ügyfeleink a legversenyképesebb ajánlatokban részesüljenek.

Elhunytak szállítása:

Az ország egész területén vállaljuk 0-24 órában a lakhelyén elhunytak és az intézményekben elhunytak szállítását, illetve cégünk foglalkozik nemzetközi halottszállítással is.

Célunk, hogy minőségi szolgáltatással viszonozzuk azon hozzátartozók megelőlegezett bizalmát, akik segítségünkkel kísérik utolsó útjára szeretett elhunytjukat.

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeken, hogy minden felvetődő kérdésére megfelelő választ tudjunk adni.

Telefonszámaink:

+36 20 334 9770

+36 20 496 7257